top of page

Καρδάμυλα - Αύγουστος 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Φ.Ο.Κ

Με εξαιρετική επιτυχία δόθηκαν στο ανοικτό θέατρο «Αδαμάντιος Λεμός» δύο παραστάσεις στις 4 και στις 6 Αυγούστου της θεατρικής παράστασης της ομάδας του ΦΟΚ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» . Τις παρακολούθησε πολύς κόσμος που καταχειροκρότησε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς μας που κατάφεραν με το μεράκι και το ταλέντο τους να κάνουν τον κόσμο να γελάσει με την ψυχή του. Το έργο δίδαξε η Χιώτισσα σκηνοθέτης κ Ελ. Αμπανούδη που ήδη έχει καταφέρει να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο των μαθητών της.

φωτ.1 Αύγουστος 2017 Θεατρική παράσταση Φ.Ο.Κ (Ε.Παπαζή)


«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ» ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδαμύλων εγκαινίασε την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο δημοτικό καφενείο στην πλατεία Μαρμάρου, έκθεση με Θέμα, «Καρδάμυλα: άνθρωποι και θάλασσα». Η έκθεση διήρκεσε από τις 4-16 Αυγούστου και την επισκέφτηκε πολύς κόσμος. Την επιμέλεια της είχε ο κ. Βασίλης Αγιαννίδης.


φωτ.2 Αύγουστος 2017 Εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών (Ε.Παπαζή)


ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Ο ΝΟΚ και φέτος διοργάνωσε στις 5 Αυγούστου με εξαιρετική επιτυχία αγώνες ιστιοπλοΐας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και αγώνες κολύμβησης στις εγκαταστάσεις του στην περιοχή της Αγκάλης Καρδαμύλων. Στις 6 Αυγούστου έγινε η απονομή μεταλλίων στους συμμετέχοντες αθλητές μας στην πλαζ Παπαλιού στην Αγκάλη και παραδόθηκε επίσημα στον ΝΟΚ η εξαιρετική δωρεά ενός μικρού λεωφορείου για τις ανάγκες μεταφοράς των αθλητών από τα παιδιά του καπετάν Βαγγέλη Ν. Μαδιά στη μνήμη του . Οι φετινοι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του και οι αγώνες κολύμβησης στη μνήμη Κώστα Δεληγιάννη και καπετάν Σωτήρη Χαλκιά. Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος με ενθουσιασμό.


φωτ.3 Αύγουστος 2017 Ιστιοπλοικοί αγώνες ΝΟΚ



ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΙΒΑΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Το Σάββατο 12 Αυγούστου στον αύλειο χώρο των Λυκείων έγινε η καθιερωμένη γιορτή- συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων.

Στην εκδήλωση μίλησε για τα πεπραγμένα του Συλλόγου ο νέος πρόεδρος του κ Δ. Στ. Ματθαίος. Δόθηκαν τιμητικά διπλώματα και χρηματικά βραβεία στους αριστούχους του Γυμνασίου Σ. Κλειδά, Γ.Ε.Λ Α. Κλειδά , του Ε.Π.Α.Λ (τμήμα Οικονομικό) Δημ. Μ. Μελιτζάνη και του Ναυτικού τμήματος στον Γ. Ιωάννου. Επίσης χρηματικά βραβεία προσέφερε στους αριστούχους και ο Μητροπολιτικός Σύλλογος Αμερικής.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης βραβεύθηκε για την 27χρονη προσφορά του στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του τόπου μας ο τ. Λυκειάρχης κ. Ιωάννης Λιγνός που από την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι ο νέος γυμνασιάρχης του Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων. Ακολούθησε κέρασμα και δροσερά αναψυκτικά και το βράδυ στη χοροεσπερίδα που έγινε στο παραλιακό κέντρο «Θάλασσες» όλοι διασκέδασαν και γλέντησαν μέχρι πρωίας. Τα χορευτικά του ΦΟΚ άνοιξαν το χορό και έδωσαν εξαιρετικό τόνο στην εκδήλωση.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΚΑΡ/ΛΩΝ

Την Κυριακή 13 Αυγούστου οι ομογενείς του Μητροπολιτικού Συλλόγου Αμερικής επισκέφτηκαν τον Οίκο Ευγηρίας Καρδαμύλων . Η επίσκεψη τους αυτή γίνεται κάθε καλοκαίρι και κατά είκοσι συνεχή χρόνια, για αυτό και φέτος ο πρόεδρος του Οίκου Ευγηρίας κ Γ.Σ. Τσάκος προσέφερε στο σύλλογο τιμητική πλακέτα που παρέλαβε ο τ. πρόεδρος του, που παρευρισκόταν στην εκδήλωση, κ. Σκαρβέλης. Επίσης αποδόθηκε τιμητικό δίπλωμα και στον κ. Ανδρέα Σαρρή γιατί με τον δικό του ενδιαφέρον γίνεται κάθε χρόνο η επίσκεψη αυτή που προσφέρονται κεράσματα και ψυχαγωγία στους τροφίμους του Ιδρύματος.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Οίκου Ευγηρίας «Η Αγία Μαρίνα» Καρδαμύλων παρουσιάσθηκε το Αναμνηστικό Λεύκωμα για τα 45 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος . Το Λεύκωμα παρουσίασε η κα Μαριέλλα Βαρώνη πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Φιλολογικής Εταιρείας Κλασσικών Σπουδών. Χαιρετισμό και ευχαριστίες προς την συγγραφέα του Ε.Παπαζή, τους χορηγούς και όλους όσους συντέλεσαν στην ολοκλήρωση της έκδοσης αυτής, απηύθυναν ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γ. Σ . Τσάκος και η Διευθύντρια κ. Αδαμ. Σταυρινού. Για το αναμνηστικό Λεύκωμα μίλησε και η συγγραφέας του τονίζοντας ότι δεν πρέπει να λείψει από κανένα καρδαμυλίτικο σπίτι αφού όλα τα έσοδα θα καλύψουν αποκλειστικά ανάγκες του Οίκου Ευγηρίας Καρδαμύλων. Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος.


φωτ.4 Αύγουστος 2017 παρουσίαση Λευκώματος Οίκου Ευγηρίας


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ.


ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.










Πρόσφατες Ανακοινώσεις
bottom of page