top of page

Καρδάμυλα – Ιούλιος 2016

Με την έναρξη του καλοκαιριού πληθαίνουν οι εκδηλώσεις στον τόπο μας και είναι πραγματικά δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερες εξίσου αξιόλογες και σημαντικές.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στις 10 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Σχολικού Κέντρου Καρδαμύλων, ο ΦΟΚ παρουσίασε την ποιητική συλλογή του Καρδαμυλίτη καπετάνιου Χρήστου Μιχαλιού «Καρτίνια».Η φιλολογική ανάλυση της συλλογής έγινε από την φιλόλογο κα Δέσποινα Γεμέλου. Ο καπετάν Μιχάλης Καρυάμης και ο μαστρο Μανόλης Φύσσας ανέλυσαν το έργο, από ναυτικής απόψεως. Την εκδήλωση παρακολούθησε με ενδιαφέρον πολύς κόσμος.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του καθηγητή τους Θεόδωρου Κούκια δημιούργησαν στο χώρο του σχολείου το δικό τους μουσείο ανακύκλωσης. Άχρηστα υλικά, χαρτόνια, πλαστικά καπάκια , μπουκάλια, έλαβαν μορφές ζώων και πουλιών κι έγιναν θαυμάσιοι ζωγραφικοί πίνακες. Όσοι επισκέφτηκαν τον σχολικό χώρο εντυπωσιάσθηκαν και τα ΜΜΕ του νησιού μας επαινούν τα έργα του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ

Στις 28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Οίκου Ευγηρίας Καρδαμύλων η «Αγία Μαρίνα» έγινε χοροεσπερίδα με σκοπό την ενίσχυση του Ιδρύματος. Πολύς κόσμος δήλωσε με την παρουσία του το ενδιαφέρον του για το Κοινωφελές Ίδρυμα του τόπου μας.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις
bottom of page